Международна бюти конференция 2023 ще се реализира само 8 месеца след

...
Международна бюти конференция 2023 ще се реализира само 8 месеца след
Коментари Харесай

За втори път в България се провежда Международна бюти конференция 2023


Международна бюти конференция 2023 ще се осъществя единствено 8 месеца след сполучливото първо издание, което се организира през юни 2022 година. На него участваха потвърдени експерти, лектори и посетители както от България, по този начин и от чужбина.

Датите, на които ще се организира конференцията, са 21 и 22 февруари 2023 година. Домакин ще бъде още веднъж Гранд Хотел Милениум София. Лекционната стратегия ще се случва в зала Шекспир, етаж 4, от 9 до 18 часа. За втора година уредници на събитието са Асоциацията на медицинските козметици - АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. След позитивните мнения на гостите за първото събитие, уредниците се усещат по-мотивирани и решени да предложат още по-полезна и настояща информация на аудиторията и повече благоприятни условия за реализиране на скъпи бизнес контакти както сред обособените експерти, по този начин и сред другите бизнеси.

Тяна Пресолска, ръководител на Асоциацията, споделя коя е другата причина, която подтиква членовете на Асоциацията за провеждането на Международна бюти конференция 2023. Тя е възходящото търсене на естетични и разкрасителни процедури през последните години. Това от своя страна изисква по-квалифицирани и опитни експерти, които се грижат освен за външната хубост на клиентите си, само че и за тяхното уравновесено здравословно положение. Организирайки конференцията, Асоциацията на медицинските козметици – АМК дава опция на сътрудниците си от бюти сектора да се срещнат с най-модерните процедури, инсталация и артикули, които да им оказват помощ в тяхната работа.

През втория ден на конференцията, гостите ще има опция да чуят лекции, които преглеждат бюти промишлеността от бизнес позиция. Антъни Уитакър, експерт с над 40 години опит и бестселър създател, ще показа сполучливи маркетингови концепции и ефикасни принадлежности за развиване на салони. Посредством тях притежателите и шефовете на салони за хубост ще могат да подобрят своя бизнес модел, да усъвършенстват управническите си умения, да привлекат нови клиенти и да трансфорат съществуващите в лоялни такива.

Паралелно с лекционната част от програмата, на 21 и 22 февруари, ще се организира и бизнес ревю, на което ще вземат присъединяване над 20 компании. Те оферират разнообразни услуги, процедури, инсталация и артикули, които са основани особено за бюти сферата. Експо зоната е с изцяло безвъзмезден достъп.

Събитието се осъществя с поддръжката на Spectro Group. Компанията e водач в дистрибуцията на новаторски, международни марки в региона на дерматологията и естетичната медицина. Тeхният 14-годишен опит в създаване на експерти от интернационално равнище, чрез редица образования и трейнинги с лектори от международно равнище, оказва помощ за даването на висококачествени услуги и артикули до крайните консуматори.

Международна бюти конференция 2023 е основана за терапевти, козметици, кожни лекари, фризьори, маникюристи, притежатели и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално образование, производители, снабдители, дистрибутори и всички други хора, разрастващи се в бюти промишлеността.

За повече информация, стратегия и билети, посетете уеб страницата на събитието:   

 

Фейсбук страница на АМК: 

Instagram профил на АМК:  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР